HSDPA Nedir? HSDPA Hakkında Kısaca Bilgi

HSDPA Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak HSDPA:
High-Speed Download Packet Access (Yüksek Hızlı İndirme Paketi Erişimi) olarak da bilinen bu 3. nesil mobil özelliği, kullanıcılara multimedya uygulamaları için daha yüksek veri transferi hızları sağlar.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Hue: Özellikle NTSC kodlu yayınlarda renk varyasyonu ayarını yapmanızı sağlar. Türkiye’de satılan birçok modeled bu ayar bulunmamaktadır.

DSL (Digital Subscriber Line): Dijital Abone Hattı. DSL ve xDSL telefon hatlarını kullanıldığı tüm genişbant metodları kapsar.

Dijital Çoklu Sensörler: Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrol

Hızlı 30 Programı: Bu program yıkamayı sadece 30 dakikada tamamlar. Spor kıyafetleri gibi, sıkça yıkanması gereken ve normal yıkamada sık yıkandığında zarar görebilecek

Mobil İşletim Sistemi: Mobil aygıtınızda bulunan işletim sistemidir. Mobil aygıtınızın hangi tipte ve versiyonda uygulamaları destekleyeceğini belirler.

Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu): Energy Saving Trust®'ın enerji verimliliği şemasıdır. Sadece enerji verimliliğindeki katı kriterleri karşılayan ürünler bu logoyu taşıyabilir.