Dijital Çoklu Sensörler Nedir? Dijital Çoklu Sensörler Hakkında Kısaca Bilgi

Dijital Çoklu Sensörler Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dijital Çoklu Sensörler:
Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrolleri otomatik olarak ayarlayan birkaç sensöre sahiptir.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

İstiflenebilir: Alandan tasarruf etmek için çamaşır makineleri ve kurutma makineleri üst üste yerleştirilebilir.

Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece olu

Call Center: Çağrı merkezi. Müşterilerden gelen çağrılarla birlikte diğer çağrıların da bilgisayar otomasyonu yardımıyla yönetildiği merkez.

3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sin

Akan (Streaming): Veriler (ses ve video) bir ağ kaynağından transfer edilmekteyken, bir mobil aygıtın bu verilere erişmesini sağlayan bir veri transferi yöntemi.

Kayan Kapaklı Telefon: Kayan kapaklı telefonlar, klavyeye kolay erişim için kayarak açılan veya klavyenin korunması için kayarak kapanan iki parçadan meydana gelir.