Halojen Pişirme Nedir? Halojen Pişirme Hakkında Kısaca Bilgi

Halojen Pişirme Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Halojen Pişirme:
Bazı Fırınlar, yemeğin hem dışını hem de yüzeyin içine işleyerek yemeğin içini mükemmel şekilde pişiren güçlü halojen ışıkları kullanır. Bu eşsiz pişirme yöntemi, oldukça hızlı olmasının yanında yemekleri sulu ve yumuşak tutar.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Radyant Isıtma: Ocağın üstünden kontrollü bir sıcaklıkla sabit ısı (yayılır).

Portatif Model: Portatif klimalar hem ev uygulamaları hem de küçük ticari uygulamalar için çok yönlülük ve enerji verimliliği sunar.

Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı: Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

USB 2.0: USB bilgisayarlar ve çevre aygıtları (monitörler, yazıcılar ve optik sürücüler gibi) arasında en çok kullanılan bağlantı formatıdır. USB 2.0 daha hızl

Filtre Temizliği Göstergesi: Bu yararlı gösterge, elektrik süpürgelerinde filtre dolduğunda ve temizlenmesi gerektiğinde yanar.

Blu-Ray Disk Teknolojisi (Video, Optik Sürücülerde): Blu-ray teknolojisine ve en yüksek depolama kapasitesi için ileri düzey sıkıştırma teknolojisine dayanan bu yeni HD DVD formatı, büyük üreticilerin ve