Görüntü İşleme Yazılımı Nedir? Görüntü İşleme Yazılımı Hakkında Kısaca Bilgi

Görüntü İşleme Yazılımı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Görüntü İşleme Yazılımı:
Özellikle yüksek çözünürlüklü yayınlarda, kontrast, keskinlik, resim derinliği ve renk üretimi gibi konularda daha iyi sonuç almak için geliştirilmiş bir teknolojidir… Sadece açıp/kapatılabiliyor. Antenden televizyon yayını ya da VCD gibi düşük kalite görüntülerde kullanılması çok büyük anlam ifade eder.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu: Kırışıklığı Önleme modu, program bittikten hemen sonra çamaşırlar boşaltılmadığında meydana gelen kırışıklıkları engeller.

DSL (Digital Subscriber Line): Dijital Abone Hattı. DSL ve xDSL telefon hatlarını kullanıldığı tüm genişbant metodları kapsar.

Mobil İşletim Sistemi: Mobil aygıtınızda bulunan işletim sistemidir. Mobil aygıtınızın hangi tipte ve versiyonda uygulamaları destekleyeceğini belirler.

Dokunmatik Ekran: Dokunmatik ekran teknolojisi, sadece parmaklarınızın ucuyla dokunarak numaraları ve düğmeleri etkinleştirmenizi sağlar. Ayrıca yine bu teknoloji menül

MS (Mobile Station): Mobil İstasyon. Cep telefonunun kendisi. Mobil ekipman olarak da adlandırılır.

Call Center: Çağrı merkezi. Müşterilerden gelen çağrılarla birlikte diğer çağrıların da bilgisayar otomasyonu yardımıyla yönetildiği merkez.