Eğitim Kampüsü Nedir? Eğitim Kampüsü Hakkında Kısaca Bilgi

Eğitim Kampüsü Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Eğitim Kampüsü:
Değişik tür ve derecedeki birden fazla okul ve kurumuyla bunlara bağlı pansiyon, yatakhane, yemekhane, kütüphane, spor alanları, rehberlik ve sağlık ünitesi, konferans salonu, çok amaçlı salon ve benzeri yerleri içerisinde bulunduran alan.

 

Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri:

Dışa Bağlı Dönem: Piaget'e göre ahlak gelişiminin ilk aşaması. Çocukların ahlaki yargıları açısından, çevresindeki otorite figürlerine bağımlı oldukları dönem.

Öğrenci Taşıma Uygulaması: Taşıma yoluyla eğitimden faydalanacakların, seçilen taşıma merkezi eğitim kurumlarına günübirlik taşınarak eğitim-öğretime devamlarını sağlamak amacıy

Bellek Yitimi: 1. Herhangi bir çarpma, sarsıntı, düşme ya da aşırı yorgunluk gibi nedenlerle bellek yetisinin bozulup yitmesi biçiminde beliren ruh hastalığı. 2.

Eğitim Tarihi: İlk çağlardan günümüze dek eğitim kurum ve uygulamalarının geçmişini ve gelişmesini inceleyen bilim dalı.

Yapılandırmacılık: Bireylerin öğrendikleri bilgiyi nasıl yapılandırdıklarının ortaya koyan ve bilgiyi temelden kurmaya dayanan yaklaşım.

Değer: 1. Bir varlığın ruhsal, toplumsal, ahlaksal ya da güzellik yönünden taşıdığı düşünülen yüksek ya da yararlı nitelik. 2. Bir değişkenin ya da bilinm