Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Nedir? Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Hakkında Kısaca Bilgi

Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu:
Türk Deniz Kuvvetlerinin kara birlikleri, denizaltıları, suüstü gemileri, uçak/helikopterleri, SAT/SAS birliklerinde ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sahil güvenlik botları, uçak/helikopterleri ile kara birliklerinde görev yapacak astsubayları yetiştirmek üzere eğitim-öğretim veren kurum.

 

Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri:

Uygulama Sınıfı: Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında çocuk gelişimi ve eğitimi alanında 36-66 aylık çocukların eğitiminin yapıldığı uygulama birimi.

Bilimcilik: 1. Bütün bilginin temeli olarak, fizikötesi ya da tanrıbilim yerine bilimi alma, yalnız bilim yöntemine önem verme ve ona inanma. 2-Bilimsel bilgin

Bulunç: 1. Kişinin kendi niyetlerini ve eylemlerini ahlak açısından iyi ya da kötü olarak değerlendirmesi ve aynı zamanda doğruyu ve iyiyi yapma yükümünü de b

Başdenetmen: Meslek alanındaki bilgisi, görgüsü ve olgunluğu ile sivrilmiş, üstün çaba ve başarısı görülmüş kıdemli MEB müfettişlerine verilen san.

Karşılıklı Ket Vurma: Birbiriyle karıştırılmaları yüzünden aralarında çok sıkı ilişki bulunan şeylerden her ikisinin de anımsanamaması.

Akademik Zekâ: Soyut kavramları kolayca kavramaya yatkın zekâ.