Camyünü Asma Tavan Nedir? Camyünü Asma Tavan Hakkında Kısaca Bilgi

Camyünü Asma Tavan Terimi Hakkında Bilgiler

Yapı-Dekorasyon Terimi Olarak Camyünü Asma Tavan:
Isı kaybının çok olduğu mekanlarda yoğunlukla kullanılan asma tavan çeşididir. Dekoratiftir, hafiftir, kırılmaz, darbe ve titreşimlerden etkilenmez, kolay takılır, kolay sökülür, kolay temizlenir, alev almaz, uzun ömürlüdür, ısı yalıtımı sağlar, ortamın akustiğini düzenler, gürültüyü emer, konuşmaları anlaşılır kılar. Montajı, sökülmesi ve temizlenmesi kolay ve hızlı olan camyünü ürünler aynı zamanda aydınlatmanın en iyi şekilde yapılmasını sağlayarak enerji tasarrufu yaratır.

 

Benzer Yapı-Dekorasyon Terimleri:

Menteşe: Kapıları, gerektiğinde sağa veya sola dönerek açılıp kapanacak biçimde kapı kasasına tutturmaya yarayan metal gereçlerdir.

Gazbeton: İnce ve silisli bir agrega ve inorganik bir bağlayıcı madde (kireç veya çimento) ile hazırlanan karışımın, gözenek oluşturucu bir madde katılarak hafi

Normal Küvet: Daha çok kullanım alanı kısıtlı olmayan büyük banyolarda kullanılan bu tip küvetler, banyo yapacak kişinin ayakta veya uzanarak yıkanabilmesini sağlar

Lambri: Ahşap, plastik veya metal yapılan iç duvar kaplaması.

Apartman Dairesi: Bir bina içinde birkaç oda ile mutfak ve banyodan meydana gelen, bir kişi veya bir ailenin oturabileceği büyüklükte daire.

Mefruşat: Döşemelik eşya.