Eğitim Sitesi

Uygulama Sınıfı Nedir? Uygulama Sınıfı Hakkında Kısaca Bilgi

Uygulama Sınıfı Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Uygulama Sınıfı:

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında çocuk gelişimi ve eğitimi alanında 36-66 aylık çocukların eğitiminin yapıldığı uygulama birimi.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Proje Değerlendirme Ölçütleri: Kişisel proje adımlarını belirleyen, öğrencilere bir sonraki aşamada nasıl puanlandırılacakları hakkında bilgi veren tablodur. Ölçütler, proje adımları ve bunların değerlendirmesi konusunda öğretmenlere ve öğrencilere rehberlik eder.

    Eğitim Politikası: 1. Bir toplumun, bir kuruluşun ya da bir eğitim kurumunun saptanan eğitim ereklerine ulaşmak için alacağı kararlara temel olmak üzere hazırlanan, değişen toplumsal ve ekonomik etkenlere uygun görüşleri ve yargıları da kapsayan genel plan. 2. Eğitim çalışmalarını düzenli bir biçimde yürütmek için tutulan ölçülü yol.

    Genel Eğitim: 1. Eğitimin, öğrenim sırasında herkesin ortak olarak elde etmesi istenilen yaşantılardan oluşan yönü. 2. Bireye, ileride karşılaşacağı kişisel ve toplumsal sorunların çözümünde gerekebilecek bilgi, beceri ve anlayışları kazandırmayı amaç edinen öğretim programına dayalı eğitim.

    İş: Birbiriyle kısmen ilişkili ve belirli bir süreyi dolduracak kadarı bir araya getirilmiş görevden oluşan kümedir. Bir iş, her zaman için bir mesleğin saygınlık ve gelirini sağlamayabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü