Eğitim Sitesi

Bioshield™ Nedir? Bioshield™ Hakkında Kısaca Bilgi

Bioshield™ Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bioshield™:

Buzdolabının kapısının kenarlarını çevreleyen izolasyon maddesi, bakterilerin ve küfün büyümesini engelleyerek kapı contasının aşınmasını önleyen anti bakteriyel bir maddeden üretilmiştir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    QWERTY klavye: Bu pratik, küçültülmüş bilgisayar klavyeleri e-posta göndermeyi, metin yazmayı veya Web'de gezinmeyi daha hızlı ve kolay hale getirir.

    Sesli Arama: Sesli Arama, sadece kişinin veya kontağın ismini seslenerek telefon numaralarını çevirmenizi sağlar. Sesli arama özelliğini kullanmak için ilk önce telefon rehberinizdeki ilgili numaralara ses etiketleri atamalısınız.

    Yerleşik Çözünürlük (Native Resolution): Bir televizyonun ya da monitörün herhangi bir çevirme işlemine gerek kalmadan desteklediği en yüksek çözünürlüğü anlatmak için kullanılan terimdir. Tanımlı yerleşik çözünürlükten daha düşük ya da yüksek çözünürlükteki resimlerin gösterilmesi için, sinyallerin bir dijital çevirme işleminden geçmesi gerekmektedir. Örneğin, 1080i yerleşik çözünürlüğe sahip bir televizyon, 480p bir resmi düzgün göstermek için gelen resim sinyali bilgisini içindeki video çeviricisinden geçirip yükselttikten sonra gösterir. Eski tip CRT televizyonlar birden çok yerleşik çözünürlüğe sahip olabilirken, düz ekran televizyonların sadece bir yerleşik çözünürlüğü vardır.

    DVB-T: Entegre DVB-T tuneri, izlemek ya da kaydetmek için Dijital karasal yayın yapan istasyonlara ulaşabilmenizi sağlar. Böylelikle, ek dijital uydu alıcısına ve hatta ek kablolara ihtiyaç duymazsınız.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü