Eğitim Sitesi

3 Kapılı Buzdolabı Nedir? 3 Kapılı Buzdolabı Hakkında Kısaca Bilgi

3 Kapılı Buzdolabı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak 3 Kapılı Buzdolabı:

Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Fransız Kapılı Buzdolabı: Fransız kapılı (merkezden iki yana açılan çift kapılı) buzdolapları, kapılar için çok fazla zemin alanı gerektirmediklerinden, her boyda mutfak için mükemmeldir. Dondurucu çekmecesi buzdolabı bölümünün altına monte edilerek donmuş gıdalara kolay erişim sağlanmıştır.

    Liquid Crystal Display (LCD): Yani Sıvı Kristal Ekran elektrikle kutuplanan sıvının ışığı tek fazlı geçirmesi ve önüne eklenen bir kutuplanma filtresi ile gözle görülebilmesi ilkesine dayanan bir görüntü teknolojisidir.

    WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu: Mikrodalganın içindeki paslanmaz çelik tabak, yiyeceklerin altının sulu ve üstünün de hafif kızarmış şekilde pişirilmesini sağlar.

    QWERTY klavye: Bu pratik, küçültülmüş bilgisayar klavyeleri e-posta göndermeyi, metin yazmayı veya Web'de gezinmeyi daha hızlı ve kolay hale getirir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü