Eğitim Sitesi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Nedir? Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi:

Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Gelişmiş Ekran: Sizi programın ilerleyişi ve kalan zaman hakkında bilgilendirirken, talimatları ve sistem durumunu gösteren büyük bir LCD ekran.

    WAP: WAP (Wireless Application Protocol - Kablosuz Uygulama Protokolü) özellikle WAP destekli cep telefonları için oluşturulmuş Web sitelerine erişim sağlar.

    SOHO (Small Office Home Office): Küçük ofis/ev ofisi. Bilgi teknolojisinde, küçük işyerlerini ve ev ofislerini tanımlayan terim.

    Yerleşik Çözünürlük (Native Resolution): Bir televizyonun ya da monitörün herhangi bir çevirme işlemine gerek kalmadan desteklediği en yüksek çözünürlüğü anlatmak için kullanılan terimdir. Tanımlı yerleşik çözünürlükten daha düşük ya da yüksek çözünürlükteki resimlerin gösterilmesi için, sinyallerin bir dijital çevirme işleminden geçmesi gerekmektedir. Örneğin, 1080i yerleşik çözünürlüğe sahip bir televizyon, 480p bir resmi düzgün göstermek için gelen resim sinyali bilgisini içindeki video çeviricisinden geçirip yükselttikten sonra gösterir. Eski tip CRT televizyonlar birden çok yerleşik çözünürlüğe sahip olabilirken, düz ekran televizyonların sadece bir yerleşik çözünürlüğü vardır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü