Eğitim Sitesi

Yıkama Programı Nedir? Yıkama Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Yıkama Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yıkama Programı:

Çoklu yıkama programları, bir yıkama programını yük boyutuna ve yıkanacak kumaş türüne göre mükemmel şekilde ayarlamanızı sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Halojen Pişirme: Bazı Fırınlar, yemeğin hem dışını hem de yüzeyin içine işleyerek yemeğin içini mükemmel şekilde pişiren güçlü halojen ışıkları kullanır. Bu eşsiz pişirme yöntemi, oldukça hızlı olmasının yanında yemekleri sulu ve yumuşak tutar.

    Yerleşik Çözünürlük (Native Resolution): Bir televizyonun ya da monitörün herhangi bir çevirme işlemine gerek kalmadan desteklediği en yüksek çözünürlüğü anlatmak için kullanılan terimdir. Tanımlı yerleşik çözünürlükten daha düşük ya da yüksek çözünürlükteki resimlerin gösterilmesi için, sinyallerin bir dijital çevirme işleminden geçmesi gerekmektedir. Örneğin, 1080i yerleşik çözünürlüğe sahip bir televizyon, 480p bir resmi düzgün göstermek için gelen resim sinyali bilgisini içindeki video çeviricisinden geçirip yükselttikten sonra gösterir. Eski tip CRT televizyonlar birden çok yerleşik çözünürlüğe sahip olabilirken, düz ekran televizyonların sadece bir yerleşik çözünürlüğü vardır.

    Cell Broadcast (Hücre Yayını): Belirli bir coğrafi alandaki telefonlara ücretsiz mesaj gönderimi sağlayan mobil teknolojidir. Örnek 50. kanaldan Maç Yayınları

    SP (Service Provider): Kullanıcılarına telekomünikasyon servisleri sağlayan telekomünikasyon şirketi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü