Eğitim Sitesi

Yan Yana Buzdolabı Nedir? Yan Yana Buzdolabı Hakkında Kısaca Bilgi

Yan Yana Buzdolabı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yan Yana Buzdolabı:

Buzdolabı ve dondurucu bölümlerinin düşey olarak yan yana yerleştirildiği, iki kapılı bir konfigürasyon. Bu buzdolabı tipi daha geniş bir dondurucu kapasitesine sahiptir ve dar mutfaklar için mükemmeldir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    VoIP (Voice over IP): IP üzerinden Ses. IP ağları üzeriden ses iletimini tanımlayan terim. VoIP ses ve verinin aynı ağ altyapısı üzerinden iletimine imkan verir.

    WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu: Konvansiyonel ızgaralı mikrodalgalar sadece yukarıdan ısıtır. WaveDOM, yiyeceklerin her tarafını kızartmak için bir kızartma rafı ve tabağı kullanır.

    İnç (”): (İngilizce inch ve çoğulu inches), 2,54 cm uzunluğundaki uzunluk ölçüsü birimidir. Cep telefonu ekranı, dijital fotoğraf makinesi ekranı, bilgisayar ekranı gibi ekranların büyüklüğü genelde bu İngiliz ölçü birimine göre ifade edilir. Televizyonun ekran büyüklüğü için de cm yerine bu ifade daha yaygın olarak kullanılır. Firmaların verdiği inç ile bunların cm olarak karşılığı zaman zaman birbirini tutmamaktadır. Mesela 40” bir televizyon için bir marka 100 cm yazarken başka bir marka 102 cm yazmaktadır. Farklar 1-2 cm’yi geçmez.

    Bluetooth®: Bluetooth özellikli televizyonlar, fotoğrafları Bluetooth özellikli aygıtınızdan kablosuz olarak televizyona aktarmanızı ve bluetooth özellikli kulaklıklarla TV'yi dinlemenizi sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü