Eğitim Sitesi

Web Sayfası Nedir? Web Sayfası Hakkında Kısaca Bilgi

Web Sayfası Terimi Hakkında Bilgiler

Belediyecilik-Kamu Yönetimi Terimi Olarak Web Sayfası:

Web sitesi içinde yer alan ekranların her birine verilen addır.

 

    Benzer Belediyecilik-Kamu Yönetimi Terimleri

    Volkanik Deprem: Volkanların faaliyete geçmesi sonucu oluşan depremlerdir. Yerin derinliklerinde ergimiş maddenin yeryüzüne çıkışı sırasındaki fiziksel ve kimyasal olaylar sonucunda oluşan gazların yapmış oldukları patlamalarla meydana gelir. Bu tür depremler, yanardağlarla ilgili olduklarından yereldir ve çok büyük kayıplara neden olmaz. Japonya ve İtalya'da oluşan depremlerin bir kısmı bu gruba girmektedir. Türkiye'de aktif yanardağ olmadığı için bu tip depremler olmamaktadır.

    Elektronik Posta (@): e-mail, e-posta. İki ya da daha fazla kullanıcının, farklı anlarda birbiri ile bilgisayar ağı üzerinden haberleşme aracı, ileti.

    Yetki: 1) Başkalarını amaçlara doğru yönlendirmek ve onlara iş yaptırabilmek için yöneticinin sahip olduğu hak. 2) Tanımlanmış bir alan içinde karar verme, harekete geçirme ve zorunlu tutma hakkı.

    Yosun Patlaması: Su kaynaklarının çeşitli atıklar ve akıntılar yoluyla besleyiciler, özellikle nitratlar ve fosfatlar yönünden zenginleşmesi sonucu içlerindeki su yosunlarının hızla serpilip gelişmesi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Belediyecilik-Kamu Yönetimi Terimleri Sözlüğü