Eğitim Sitesi

Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Nedir? Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Hakkında Kısaca Bilgi

Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model:

Bu çok yönlü ve enerji verimli modeller, duvarda kendine ayrılan bir deliğe sığacak şekilde tasarlanmış olup hem ev uygulamaları hem de küçük ticari uygulamalar için idealdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    GSM: Global System for Mobile Communications (Mobil İletişim İçin Global Sistem), dünya genelinde mobil iletişim için en yaygın kullanılan teknoloji standardıdır ve abonelerin dünyanın çoğu yerinde telefonlarını kullanmalarına imkan verir.

    BREW: Binary Runtime Environment for Wireless (Kablosuz için İkili Çalışma Zamanı Ortamı), mobil telefonların işletim sisteminden bağımsız olarak oyunlar gibi küçük programları çalıştırmasını sağlayan bir uygulama geliştirme platformudur.

    QWERTY klavye: Bu pratik, küçültülmüş bilgisayar klavyeleri e-posta göndermeyi, metin yazmayı veya Web'de gezinmeyi daha hızlı ve kolay hale getirir.

    GPRS (General Packet Radio Service): Genel Paket Radyo Servisi. 2.5G'nin temelini oluşturan teknoloji. GSM bazlı olan bu servis yüksek hızlı veri iletimine imkan verir. Ayırt edici özelliği paket bazlı bir metot kullanmasıdır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü