Eğitim Sitesi

Thin Content (İnci İçerik) Nedir? Thin Content (İnci İçerik) Hakkında Kısaca Bilgi

Thin Content (İnci İçerik) Terimi Hakkında Bilgiler

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimi Olarak Thin Content (İnci İçerik):

Sadece arama motorların sıralamasına girebilmesi için anlamsız bir içerik yazı kaynağı.

 

    Benzer SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri

    Agent Name: User-Agent'in eş anlamlısıdır. Arama motorunun robotu olarak ya da ziyaretçinin browser'ı olarak tanımlanan isimdir (Browser: Internet Explorer, Opera, Google Chrome, Netscape Navigator veya Mozilla gibi tarayıcı adı).

    Tag: Etiket. SEO içinde de kullanım alanı olan web kodlamada biçemleri, kodları. Mesela web tasarımda head bölümü içine yerleştirilen ve meta tag'ları denilen description (açıklama), title (başlık) ve keyword (anahtar kelime) biçimleri / kodları tag diye adlandırılır ve SEO'da önemlidir. Bu tag'lar çoğunlukla HTML kodlarıdır. Diğer tag'lar : h (başlık) tag'ları, strong ve em tag'ları, görsellerdeki alt ve title tag'ları, rel gibi mikroformat tag'ları vb.

    Comment Tag: html içerisindeki yorum tag'ıdır (tag:etiket). Kaynak kodu gösterilmediği sürece görülmez. Örnek : <!-- Reklam Başlangıcı -->

    PPC (Pay Per Click): Pay Per Click, tıklama başına ödeme. Reklamlarınıza her tıklandığında reklam şirketine ücret ödüyorsanız reklamınızın türü PPC'dir. Google Adwords, PPC reklamlara en güzel örnektir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri Sözlüğü