Eğitim Sitesi

Single Split Sistemler Nedir? Single Split Sistemler Hakkında Kısaca Bilgi

Single Split Sistemler Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Single Split Sistemler:

Bu enerji verimliliği yüksek ductless (kanalsız) klimalar/ısıtıcılar, evinizin her odasına kolayca uyacak düşük profilli ve şık tasarımlar sunarken paradan tasarruf etmenizi sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    DVB-T: Entegre DVB-T tuneri, izlemek ya da kaydetmek için Dijital karasal yayın yapan istasyonlara ulaşabilmenizi sağlar. Böylelikle, ek dijital uydu alıcısına ve hatta ek kablolara ihtiyaç duymazsınız.

    High-Definition Multimedia Interface (HDMI): Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Ara yüzü. HDMI, yüksek çözünürlüklü video ve aynı zamanda ses bilgilerini taşımak için kullanılır. Saniyede 2.2 Gb (5 Gb’ye kadar da çıkabilir) bilgiyi ve 30 Hz’de 1920x1080p çözünürlüğe kadar destek veren HDMI bağlantı, HD çağının standart bağlantı tipi haline geldi. Sekiz kanala ve 192Khz’e kadar sesi de destekleyen HDMI sayesinde, dijital ses ve video için ayrı kabloları kullanma gereksinimi de ortadan kalkar.

    Machine Iron Kurutma Programı: Machine Iron Kurutma Programı Bu program, yatak ve masa örtüleri gibi ütülenmesi gereken kalın kumaşları etkili şekilde kurutur.

    Ekran Büyüklüğü: Kullanacağımız Televizyonun ekranının köşeden köşeye izlenebilir alanın uzunluğudur. 81 ekran 106 cm gibi ifadeler kullanılır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü