Eğitim Sitesi

Sesli Posta (Voicemail) Nedir? Sesli Posta (Voicemail) Hakkında Kısaca Bilgi

Sesli Posta (Voicemail) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Sesli Posta (Voicemail):

Bir cep telefonunda (telesekreter gibi) sesli mesajları almanızı ve depolamanızı sağlayan servistir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi: Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

    3G: 1. 3G ve 3rd Generation (3. Nesil), cep telefonlarında çok daha büyük bant genişliği sunarak video, müzik ve diğer multimedya dosyaları gibi büyük dosyalara erişim sağlar. 2. Üçüncü kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Bu kuşağa ait cihaz ve ağlar IMT-2000 adıyla anılan bir standart kullanıyor. UMTS bu ailenin en bilinen üyesi.

    RAM (Random Access Memory): Rastgele erişimli bellek. İşlemci tarafından okunup yazılabilen, üzerinde bilgilerin geçici olarak tutulduğu bellek.

    ISDN (Integrated Services Digital Network): Entegre Servisler Dijital Ağı. Sabit bir ağ üzerinde kullanılabilen bir dijital iletişim ağı. Telefon, faks ve İnternet erişimi gibi değişik amaçlarla kullanılabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü