Eğitim Sitesi

Real Estate Tax Exemption Nedir? Real Estate Tax Exemption Hakkında Kısaca Bilgi

Real Estate Tax Exemption Terimi Hakkında Bilgiler

Turizm ve Otelcilik Terimi Olarak Real Estate Tax Exemption:

Gayrimenkul alım vergisi istisnası

 

    Benzer Turizm ve Otelcilik Terimleri

    AC: 1- Klima anlamına gelen bir araç kiralama kısaltma ifadesi. Klima, sıcak bölgelerde iş yapan bir şirketin sunduğu bir seçenektir; araç camlarının kent içinde kapalı tutulabilmesi gibi yararı vardır ki özellikle dünyanın bazı bölgelerinde güvenlik açısından önemlidir. 2- Alternatif Akım. Voltajda sıfır noktasından belirli bir zirve değere, sonra da ters istikamette zirve değere ulaşan ve bunu bir saniye içinde birçok defa yapan elektrik akımı. İngiltere'de bu değişim frekansı (sıklığı) saniyede 50 defadır. ABD'de ise 60'tır. Seyahat edenlerin, cihazlarının farklı frekanslara uyumlu olması konusunda dikkatli olmaları gerekir.

    Geleneksel: Geleneğe dayanan gelenekle ilgili olan.

    Denizyolları Temsilcisi: Armatörlerin, kendi adlarına, herhangi bir limanda, deniz taşıtlarının hareketi, yolcu ve eşyanın gelişi, gidişi ve gereken diğer ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla görevlendirdikleri kişi.

    Açık Sistem Kuramı: Bir örgütün çevresindeki yaşamdan ayrılmış, ama onunla karşılıklı etki ve tepki ilişkilerinde bulunan ve bu ilişkilerin örgütün yaşama, gelişme ve büyümesinde çok önemli rolleri bulunduğunu savunan bir yönetim kuramı.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Turizm ve Otelcilik Terimleri Sözlüğü