Eğitim Sitesi

QWERTY klavye Nedir? QWERTY klavye Hakkında Kısaca Bilgi

QWERTY klavye Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak QWERTY klavye:

Bu pratik, küçültülmüş bilgisayar klavyeleri e-posta göndermeyi, metin yazmayı veya Web'de gezinmeyi daha hızlı ve kolay hale getirir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Java: 1. Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş bir programlama dilidir. Java, kullanıcılara çevrimdışı kullanılmak üzere bağımsız uygulamaları indirme becerisini kazandıran lider bir mobil platformdur. 2. Platformdan bağımsız programlama dili. Mobil Telefonlar için geliştirilen versiyonu da bulunmaktadır(j2ME). Bu sayede başta oyunlar olmak üzere, java ile geliştirilmiş birçok uygulama uyumlu telefonlara indirilebilmektedir.

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    Ekstra Durulama Fonksiyonu: Ekstra Durulama (Rinse Plus) fonksiyonu, tüm deterjanın giderilmesini sağlamak için çamaşırlarınızın durulanma süresini uzatır.

    VPN (Virtual Private Network): Sanal özel ağ. Herkese açık olan iletişim altyapısını kullanan özel bir veri ağıdır. Tünel protokolü ve çeşitli güvenlik prosedürleri ile izinsiz girişlere karşı korunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü