Eğitim Sitesi

Proje Puan Tablosu Nedir? Proje Puan Tablosu Hakkında Kısaca Bilgi

Proje Puan Tablosu Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Proje Puan Tablosu:

Alan lideri öğretmenler tarafından her proje öğrencisinin değerlendirmeden aldığı notun yazıldığı tüm tablodur. Yılın sonuna kadar alan lideri öğretmen tarafından saklanır.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Bedensel Gelişme: Beden yapısının boy, ağırlık, göğüs genişliği, yüz biçimi gibi özellikler ile örgenlerin görevi bakımından değişiklikler göstermesi.

    Olgunlaşma: Organizmada, doğuştan getirilen biyolojik özelliklerin etkisiyle ortaya çıkan gelişme; yürümeye başlama gibi, organizmada var olan potansiyel güçlerin görev yapabilecek duruma ulaşması.

    Çocuk Tiyatrosu: Çocuklar için yazılmış eğitsel ve eğlendirici oyunlar oynayan; sahne düzeni, oyuncuların tutumu ve oturma yerleri bakımından çocukların gereksinme ve ilgilerini karşılayacak biçimde kurulmuş olan tiyatro.

    Eğitim Enstitüsü (Fakültesi): Ortaokullar ile dengi okullara ve ilköğretmen okullarına öğretmen, uygulama okullarına yönetmen ve ilköğretime denetmen yetiştiren; ilk ve ortaokul öğrenimiyle ilgili sorunlar üzerinde inceleme ve araştırmalar yapan yüksek öğretim kurumu.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü