Eğitim Sitesi

Machine Iron Kurutma Programı Nedir? Machine Iron Kurutma Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Machine Iron Kurutma Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Machine Iron Kurutma Programı:

Machine Iron Kurutma Programı Bu program, yatak ve masa örtüleri gibi ütülenmesi gereken kalın kumaşları etkili şekilde kurutur.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Buharlı Kurutma Makinesi: Bazı buharlı kurutma makineleri, bir yandan daha az enerji tüketirken diğer yandan zamandan ve paradan kazanmanızı sağlamak için geliştirilen buhar teknolojisini kullanır.

    Dijital Çoklu Sensörler: Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrolleri otomatik olarak ayarlayan birkaç sensöre sahiptir.

    IrDA (Infra-red Data Association): Kızılötesi ışık üzerinden çalışan kablosuz bir ağ konsepti. Cep telefonları, PDA'ler ve dizüstü sistemlerde kullanılıyor.

    3G: 1. 3G ve 3rd Generation (3. Nesil), cep telefonlarında çok daha büyük bant genişliği sunarak video, müzik ve diğer multimedya dosyaları gibi büyük dosyalara erişim sağlar. 2. Üçüncü kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Bu kuşağa ait cihaz ve ağlar IMT-2000 adıyla anılan bir standart kullanıyor. UMTS bu ailenin en bilinen üyesi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü