Eğitim Sitesi

Kişisel Proje Sergisi Nedir? Kişisel Proje Sergisi Hakkında Kısaca Bilgi

Kişisel Proje Sergisi Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Kişisel Proje Sergisi:

Öğrencilerin hazırladıkları projeleri yılın sonunda kurulan stantlarla sergilemesidir. Sergi sırasında öğrenci, öğretmen, veli ve konuklara tüm proje aşamalarını ayrıntılı bir şekilde anlatır, gösterimini yapar.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Akşam Ticaret Lisesi: Ortaokulu bitirdikten sonra çalışmak zorunda kalarak gündüz öğrenimini sürdüremeyenler ile yaşları öğrenim çağını aşmış olanları, bir yandan çalıştıkları işlerde bilgi ve başarılarını arttıracak, bir meslek edinmelerini sağlayacak ve bir yandan da yüksek öğrenime hazırlayacak eğitim kurumu.

    Boşsözcülük: 1. Gereksiz ve anlamsız sözcükleri kullanma alışkanlığı. 2. Sözcüklere düşüncelerden daha çok önem verme eğilimi.

    Akşam Sanat Okulu: Öğrenim çağını geçirmiş ya da öğrenim çağında olmalarına karşın okula gidememiş yurttaşları türlü meslek dallarında iş hayatına hazırlayan ve öğrenim süresi sekizer aylık üç dönemden oluşan okul.

    Kişisel Proje Takvimi: Yılın başında proje sorumlu öğretmenleri tarafından hazırlanan, proje ara değerlendirme, değerlendirme, sunum, sergi tarihlerinin yer aldığı takvimdir. Lise ve ortaokul birimleri tarafından ortak hazırlanır. Öğrencilere yılın başında dağıtılır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü