Eğitim Sitesi

Hızlı 30 Programı Nedir? Hızlı 30 Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Hızlı 30 Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Hızlı 30 Programı:

Bu program yıkamayı sadece 30 dakikada tamamlar. Spor kıyafetleri gibi, sıkça yıkanması gereken ve normal yıkamada sık yıkandığında zarar görebilecek çamaşırlar için tasarlanmıştır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    IP (Internet Protocol): İnternet Protokolü. İnternet üzerinde veri transferi yapılmasını sağlayan protokol. Paket bazlı bir veri iletim yolu olan IP'de her bir paket İnternet üzerinde farklı yollar izleyebilir. İnternet'e bağlı her terminalin kendisine özel bir IP adresi bulunmak zorundadır.

    Frekans: Bir cep telefonunun Hertz cinsinden ölçülen frekansı, belirli bir zaman aralığında periyodik bir fonksiyonun veya vibrasyonun tekrarlanma sayısıdır.

    VPN (Virtual Private Network): Sanal özel ağ. Herkese açık olan iletişim altyapısını kullanan özel bir veri ağıdır. Tünel protokolü ve çeşitli güvenlik prosedürleri ile izinsiz girişlere karşı korunur.

    Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda): Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü