Eğitim Sitesi

HD Ready Nedir? HD Ready Hakkında Kısaca Bilgi

HD Ready Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak HD Ready:

Bu özelliği taşıyan televizyonlar yeni gelen yüksek çözünürlükteki (HDTV) yayın teknolojilerini destekleyebileceklerini gösterirler. HD Ready çözünürlük aslında 1280 x 720 pixeldir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    IMAP4: Message Access Protocol 4 (Mesaj Erişim Protokolü 4) olarak da bilinen bu teknoloji, kullanıcıların cep telefonlarının tarayıcısı üzerinden e-posta mesajlarını almalarını ve göndermelerini sağlar.

    Plazma TV: Plazma ekranlar genelde kendi ışıklarını üretir. Bu, bir plazma TV'nin daha iyi bir kontrast oranı sunmasını ve yüksek hızlı videolara daha iyi tepki vermesini sağlar.

    Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model: Bu çok yönlü ve enerji verimli modeller, duvarda kendine ayrılan bir deliğe sığacak şekilde tasarlanmış olup hem ev uygulamaları hem de küçük ticari uygulamalar için idealdir.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü