Eğitim Sitesi

Halojen Pişirme Nedir? Halojen Pişirme Hakkında Kısaca Bilgi

Halojen Pişirme Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Halojen Pişirme:

Bazı Fırınlar, yemeğin hem dışını hem de yüzeyin içine işleyerek yemeğin içini mükemmel şekilde pişiren güçlü halojen ışıkları kullanır. Bu eşsiz pişirme yöntemi, oldukça hızlı olmasının yanında yemekleri sulu ve yumuşak tutar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Hue: Özellikle NTSC kodlu yayınlarda renk varyasyonu ayarını yapmanızı sağlar. Türkiye’de satılan birçok modeled bu ayar bulunmamaktadır.

    Hoparlörlü Telefon: Bir mikrofon ve hoparlör, araba kullanırken veya başka işlerle uğraşırken elleriniz serbest sohbet etmenizi sağlayan harika özelliklerdir.

    High-Definition Multimedia Interface (HDMI): Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Ara yüzü. HDMI, yüksek çözünürlüklü video ve aynı zamanda ses bilgilerini taşımak için kullanılır. Saniyede 2.2 Gb (5 Gb’ye kadar da çıkabilir) bilgiyi ve 30 Hz’de 1920x1080p çözünürlüğe kadar destek veren HDMI bağlantı, HD çağının standart bağlantı tipi haline geldi. Sekiz kanala ve 192Khz’e kadar sesi de destekleyen HDMI sayesinde, dijital ses ve video için ayrı kabloları kullanma gereksinimi de ortadan kalkar.

    Bio Fonksiyonu: Bio Fonksiyonu, deterjandaki enzimleri aktifleştirmek ve protein tabanlı lekeleri etkili bir şekilde çıkarmak için programın ilk aşamalarında suyu 4º C sıcaklığa ısıtır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü