Eğitim Sitesi

Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Nedir? Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Hakkında Kısaca Bilgi

Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu):

Energy Saving Trust®'ın enerji verimliliği şemasıdır. Sadece enerji verimliliğindeki katı kriterleri karşılayan ürünler bu logoyu taşıyabilir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Standard Definition (SD): İngilizce olan “definition” kelimesinin karşılığı olarak “çözünürlük” kelimesi kullanılmaktadır. Dolayısıyla SD görüntü, “standart (normal) çözünürlüğe sahip görüntü” anlamındadır. Normal Tv yayınlarının, dvd, divx ve vcd filmlerin SD görüntüler olduğudur.

    Dijital Ayarlayıcı: Havadan, uydulardan ve kablolardan gelen sinyalleri TV'nizde görüntülenmek üzere dönüştürürerek aktarır.

    Filtre Temizliği Göstergesi: Bu yararlı gösterge, elektrik süpürgelerinde filtre dolduğunda ve temizlenmesi gerektiğinde yanar.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü