Eğitim Sitesi

Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği) Nedir? Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği) Hakkında Kısaca Bilgi

Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği):

Polarize 3D teknolojisi ile ekranda yan yana yada üst üste konulmuş biraz farklı açılardan çekilmiş iki görüntünün TV tarafından üst üste konularak pasif gözlüklerle iletilmesine denir. Aynı anda tam ekran olarak iki kanalı birden izlemeyi sağlayan TV teknolojisidir. Bu teknoloji aynı zamanda multiplayer oyunları da daha gerçekçi ve zevkli oynamayı sağlar. (iki oyuncu kendi oyunlarını tam ekran olarak görebilir.) İzleyiciler özel gözlükle kendi kanalını izleyebilir. Telsiz kulaklıkla da yayının sesini alır. Mesela evde eşlerden birisi maç izlerken diğeri aynı anda dizi izleyebilir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    OTA (Over the air acitivitation): Operatörlerin verileri terminallere ve uzak bölgelere şebeke üzerinden aktarmasına olanak tanıyan teknoloji.

    Buharlı Kombo Çamaşır/Kurutma Makinesi: Kullanım alanından kazanç sağlayan kombo üründe daha iyi temizlik ve kurutma performansı için yenilikçi buhar teknolojisini kullanır.

    Kapasite: Nem alıcının kapasitesi 24 saatteki pint (0,473 lt) cinsinden ölçülür. Bunu belirleyen iki faktör vardır: Nemi alınacak alanın büyüklüğü ve nem alma işleminden önce alanın sahip olduğu koşullar.

    Yoğunlaştırıcılı Kurutma Makinesi: Yoğunlaştırıcılı kurutma makinesi, çalışması için havalandırmayı gerektirmez. Bu sayede elektriğin, boru tesisatının ve su giderinin erişebildiği her yere kurulabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü