Eğitim Sitesi

Dijital Çoklu Sensörler Nedir? Dijital Çoklu Sensörler Hakkında Kısaca Bilgi

Dijital Çoklu Sensörler Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dijital Çoklu Sensörler:

Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrolleri otomatik olarak ayarlayan birkaç sensöre sahiptir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    2G: İkinci kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Dünyanın farklı yerlerinde farklı sistemler içermesine karşın ikinci kuşağa dâhil olan GSM küresel anlamda hâkim durumda.

    Halojen Pişirme: Bazı Fırınlar, yemeğin hem dışını hem de yüzeyin içine işleyerek yemeğin içini mükemmel şekilde pişiren güçlü halojen ışıkları kullanır. Bu eşsiz pişirme yöntemi, oldukça hızlı olmasının yanında yemekleri sulu ve yumuşak tutar.

    WaveDOM Steam (Buharlı) Pişirme Fonksiyonu: WaveDOM buharlı pişirme fonksiyonu, buhar oluşturmak ve yiyecekleri pişirmek için bir su haznesinin üstüne yerleştirilmiş delikli bir raf ve paslanmaz çelik bir tabak kullanır.

    Uçuş Modu: Uçak Modu olarak da bilinen bu ayar, mobil bir aygıtın kablosuz radyo alıcısı bileşenlerini devre dışı bırakarak bir uçakta diğer bazı özelliklerin güvenle kullanılmasına imkan verir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü