Eğitim Sitesi

Dahili Su Deposu Nedir? Dahili Su Deposu Hakkında Kısaca Bilgi

Dahili Su Deposu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dahili Su Deposu:

Bu su sebilinin deposu, akıllı bir uygulamayla buzdolabı kapısının içine yerleştirilmiştir. Bu sayede su, konvansiyonel yan yana buzdolaplarına göre su sebiline daha kısa bir yolla ulaşır. Böylece, içme suyunun daha soğuk elde edilmesini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Çağrı Bekletme: Kullanıcıya gelen bir çağrı olduğunu bildirir ve mevcut konuşmayı veya uygulamayı kesmeden çağrıyı cevaplama, reddetme veya ihmal etme seçeneğini verir.

    Automatic Volume Leveler (AVL): Otomatik Ses Dengeleyici. Farklı televizyon kanalları arasındaki ses seviyelerini dengelemenizi sağlar. Bu sayede anormal ses yükselmeleri ve alçalmalarından minimum düzeyde etkilenilir.

    Bookmark: Yer imi. Web ya da wap sayfalarında sık ziyaret ettiğiniz yerleri özel bir listeye ekleyip daha sonra hızlı erişmenizi sağlamak.

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü