Eğitim Sitesi

CTR (Click Thru Rate) Nedir? CTR (Click Thru Rate) Hakkında Kısaca Bilgi

CTR (Click Thru Rate) Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak CTR (Click Thru Rate):

Tıklamanın bin gösterime oranı. Alınan tıklama gösterim sayısının binle çarpımına bölünür(Click/CPM).

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    OSF/MOTIF: Geniş bir bilgisayar çerçevesi içinde standartlar sağlayan bir grafik kullanıcı 'interface'. X Windows sistemi ile uyuşan herhangi bir platforma taşınabilir.

    Resolution (Ayrışım): Çok kısa süreli eko ya da ses derinliğine verilen isim.Reversad imge television:Normal görüntüyü simetrik olarak tersine çeviren televizyon. arkadan bir perdeye projeksiyon yapabilen televizyonda da olması gereken bir özelliktir. Reverse Video: Karanlık bir geri planda aydınlık görünümden ziyade, aydınlık geri planda karanlık görüntüler.

    OS/2: Windows için bir ağabey ve Mikrosoft firmasının UNIX sistemine bir cevabı. 'Jirtuel'hafızalı bir çok hedefli operasyon sistemi. 'Network (şebeke)'çalıştırmak

    E-mail (E-posta): Türkçe karşılığı: Elektronik Posta (e-posta). Bir bilgisayar kullanıcısının aralarındaki iletişim ağı vasıtasıyla diğer bilgisayar kullanıcıları ya da kullanıcı grupları ile mesaj alışverişi yapıtığı sistem. E-posta mesajları genel olarak metin formatındadır. Ancak grafik veya başka veri tiplerini mesajınıza iliştirip gönderebilirsiniz.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü