Eğitim Sitesi

Call Hold Nedir? Call Hold Hakkında Kısaca Bilgi

Call Hold Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Call Hold:

Çağrı Bekletme. Abonenin, konuştuğu aboneyi bekletmeye alarak başka bir çağrı yapabilmesi özelliğidir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Ambilight: Philips televizyonlarda bulunan Ambilight özelliği, görüntünün dört bir tarafında da renkleri ve ışık yoğunluğunu öne çıkarmak için ekranın çevresini tamamen kaplayan aydınlatma sağlamaktadır. Ambilight, TV’nin eşsiz tasarımının bir parçası olan yansıtıcı alanın üzerine yerleştirilmiştir ve TV konumundan veya montajından bağımsız durur.

    Çift Fırın: Bir tek fırının kullanım kapasitesini ikiye katlayan yüksek performanslı iki fırın. Ziyafetlerin hazırlanması veya aynı anda farklı yemeklerin pişirilmesi için harika bir üründür.

    iPod®-Ready: iPod'unuza kolayca bağlanacak ve müziğinizi yüksek kaliteli harici hoparlörlerle çalacak şekilde tasarlanmıştır.

    Roaming: Dolaşım. Yabancı bir ağ içinde yapılan aramaları tanımlayan terim. Mobil telefon operatörlerinin kullanıcılarına, anlaşmalı oldukları diğer operatörlerin kapsama alanlarında hizmet vermesi. Dolaşımın sadece ülkeler arasında olması gerekmez, yakın gelecekte aynı ülkede GSM ve UMTS ağları içinde de dolaşım uygulaması yapılabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü