Eğitim Sitesi

Bio Fonksiyonu Nedir? Bio Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

Bio Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bio Fonksiyonu:

Bio Fonksiyonu, deterjandaki enzimleri aktifleştirmek ve protein tabanlı lekeleri etkili bir şekilde çıkarmak için programın ilk aşamalarında suyu 4º C sıcaklığa ısıtır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Standby Time (Bekleme Süresi): Kablosuz bir telefonun veya Communicator'ün tamamen dolması, açılması ve arama veya veri iletmeye hazır olması için gereken süre. Bekleme süresi, önceleri yalnızca saat ve dakika cinsinden belirtilirken yeni modellerde günlerle ifade edilebilmektedir.

    4K Çözünürlük: Full HD çözünürlüğü 4′e katlayacak olan yüksek çözünürlük oranıdır. 4K TV’lerden faydalanabilmemiz için tabi ki 4K içeriğinin yaygınlaşması (ve tabi ki fiyatlarının da kabul edilebilir seviyeye düşmesi) gerekecek. Ultra High Definition olarak adlandırılan bu çözünürlük 2016 x 3840 piksellik yoğunluğu ifade eder. Ultra High Definition çözünürlük sonrasında 8k lık oranlara da geçecektir.

    EVDO: Evolution Data Only (Sadece Gelişmiş Veriler) olarak da bilinen EVDO, bazı cep telefonlarının (CDMA ağlarını kullanan cep telefonları gibi) kablosuz verileri aktarmak için kullandığı yoldur.

    Bioshield™: Buzdolabının kapısının kenarlarını çevreleyen izolasyon maddesi, bakterilerin ve küfün büyümesini engelleyerek kapı contasının aşınmasını önleyen anti bakteriyel bir maddeden üretilmiştir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü