Eğitim Sitesi

AM/FM Radyo Nedir? AM/FM Radyo Hakkında Kısaca Bilgi

AM/FM Radyo Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak AM/FM Radyo:

En sevdiğiniz AM veya FM radyo istasyonlarını ayarlayıp; müziğin, sohbetlerin, haberlerin, sporun ve daha fazlasının keyfini çıkarın.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    MSC (Mobile Switching Centre): GSM sistemi hücrelerin gruplaşmasından oluşur. Her bir grup hücrede bulunan 1 santral ve 1 baz istasyon kontrolörü bulunur. Bu kontrol merkezine MSC adı verilir.

    HDMI-Ready: High-Definition Multimedia Interface (HDMI), yüksek çözünürlükte (kalitede) dijital ses ve video sinyallerini aktarabilen USB benzeri bir bağlantı standardıdır.

    Pencere Modeli: Şık ve enerji verimli, tek üniteli pencere modeli klimalarımız, bir odanın tamamını veya bir bölümünü soğutmak üzere bir evin veya katın penceresine yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.

    Cathode Ray Tube (CRT): katot ışınlı tüp. Halk dilinde, “Tüplü Tv” olarak bilinir. CRT Tv’ler LCD ve Plazma Tv’ler gibi ince değildir. Kasalarını büyük yapan, tüplerinin büyük olmasıdır. Son dönemde tüpleri, dolayısıyla kasaları daha ince olan (slim) ve ekranları bombeli değil düz olan (flat) tüplü Tv’ler piyasaya sürülmüştü.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü