Eğitim Sitesi

Açılır Menü Nedir? Açılır Menü Hakkında Kısaca Bilgi

Açılır Menü Terimi Hakkında Bilgiler

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimi Olarak Açılır Menü:

Menüden içerik seçilebilen sistem. Kullanıcı menüyü tıkladığında, açılan listede link seçenekleri görüntülenir.

 

    Benzer SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri

    Cloaking: Bir BlackHat SEO yönetimidir. Siteye gelen ziyaretçinin gerçek kişimi yoksa arama motorumu olduğunu tespit eder. Gerçek ziyaretçi ve arama motoru örümceklerine farklı sayfalar göstererek arama motorunu yanıltır. Birçok arama motoru tarafından kullanımı yasaklanmıştır. Bir sitenin Google arama motorundan banlanması(engellenmesi) için ilk etkenler arasında cloak gelir.

    Nofollow Link: Arama motoru örümcekleri tarafından takip edilmemesini istediğimiz içerikler için kullandığımız özelliktir.

    Google Panda: Google'ın spam ve kalitesiz siteleri kaliteli sitelerden ayırt etmesini sağlamak için geliştirdiği sistem. Bu sisteme göre backlink yapısı sağlam ve kaliteli olan, sosyal medyalara önem veren ve en önemlisi özgün içeriği olan siteler Google'ın gözünde kaliteli sitelerdir ve diğer sitelerden yukarılarda indekslenmesi muhtemeldir.

    SEO: Search Engine Optimization. Arama motoru iyileştirmesi (optimizasyonu). Web sitelerinin günümüzde en önemli reklam ve pazarlama araçlarından olduğu düşünülürse SEO'nun da bu araçtan en iyi şekilde yararlanma alt aracı olduğu söylenebilir. SEO, Google gibi arama motorlarında çeşitli kelimelerde arama yaptığımız zaman web sitemizi ilk sayfalarda çıkartma tekniğidir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri Sözlüğü