Eğitim Sitesi

Xrs Nedir? Xrs Hakkında Kısaca Bilgi

Xrs Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak Xrs:

Opak ve transperanın yanısıra X-Ray taramayı da gerçekleştiren 6cx modelinin bulunduğu PhotoStyler ile beraber gelen tarayıcılar.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Reklam Yazılımları (Adware): Reklam yazılımları, bilgisayarınızda çoğu zaman siz farkında olmadan kurulan küçük programlardır. Bedava yazılımların içinde bulunabilmektedir. Reklam yazılımları pop up reklamlarının ekranınızda çıkmasına izin vermekte ve aynı zamanda internette ne ile ilgilendiğinizin izini sürmek için kullanılmaktadır. Reklam yazılımı internette gezdiğiniz tüm sayfaları kaydetmektedir. Bu bilgiler periyodik olarak adware programının sahibine gönderilmekte ve size özel reklamlarının iletilmesinde kullanılmaktadır.

    Se desimal: Ekran, değişik boyutlarda yapılır. Büyüklüğü diyagonal (çarprazlama) ölçü ile belirtilir. Ekran yüksekliğinin enine oranı da bir ölçüdür. Bu ölçü genellikle 4:3 olur. EDTV ve HDTV'de bu oran 16:9'dur.

    AutoCAD 12-13: Çizim ve tasarım işlerinin ana kaynağı olma özelliğini bu yeni versiyonunda da koruyor. İşlevselliği daha da artırılarak, kullanım kolaylığında önemli mesafe alınmıştır.

    Tint: Koyulaşma (Saturation) bir rengin içindeki beyazın miktarı.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü