Eğitim Sitesi

Uçuş Modu Nedir? Uçuş Modu Hakkında Kısaca Bilgi

Uçuş Modu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Uçuş Modu:

Uçak Modu olarak da bilinen bu ayar, mobil bir aygıtın kablosuz radyo alıcısı bileşenlerini devre dışı bırakarak bir uçakta diğer bazı özelliklerin güvenle kullanılmasına imkan verir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Kablosuz Hoparlörler: Hoparlör kablolarını ortadan kaldırır. Böylece hoparlörlerin yerleştirilmesinde daha fazla özgürlük ve esneklik sunar.

    Standby Time (Bekleme Süresi): Kablosuz bir telefonun veya Communicator'ün tamamen dolması, açılması ve arama veya veri iletmeye hazır olması için gereken süre. Bekleme süresi, önceleri yalnızca saat ve dakika cinsinden belirtilirken yeni modellerde günlerle ifade edilebilmektedir.

    EDGE: Bazı cep telefonlarına yerleştirilen, kullanıcıların multimedyaya ve diğer geniş bant uygulamalarına mevcut hıza göre üç kat hızlı erişmelerini sağlayan bir teknolojidir. EDGE: Enhanced Data for GSM Evolution (GSM Gelişimi için Geliştirilmiş Veri Hızı)

    Miracle Zone (Mucize Bölgesi): Bu kullanışlı özellik, depoladığınız yiyeceklerin türüne göre buzdolabının bölmelerinden birinde farklı sıcaklık seçmenize imkan verir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü