Eğitim Sitesi

Pencere Modeli Nedir? Pencere Modeli Hakkında Kısaca Bilgi

Pencere Modeli Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Pencere Modeli:

Şık ve enerji verimli, tek üniteli pencere modeli klimalarımız, bir odanın tamamını veya bir bölümünü soğutmak üzere bir evin veya katın penceresine yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bar Tipi Telefon: Bu popüler telefonlar, isimlerini İngilizce çubuk çikolata veya şeker anlamına gelen "candy bar" görünümlü şekillerinden alır. Kolay erişimli düğmeler ve çarpıcı bir ekran bu telefonların popülerliğini artırmıştır.

    Liquid Crystal Display (LCD): Yani Sıvı Kristal Ekran elektrikle kutuplanan sıvının ışığı tek fazlı geçirmesi ve önüne eklenen bir kutuplanma filtresi ile gözle görülebilmesi ilkesine dayanan bir görüntü teknolojisidir.

    Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı: Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

    Web'de Gezinme: Web'de Gezinme Cep telefonu ağları ve LAN (Yerel Alan Ağı) aracılığıyla gerçekleştirilen kablosuz bağlantılar sayesinde bu özellik, cep telefonunuzdan istediğiniz zaman, istediğiniz yerden internet'e bağlanmanızı sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü