Eğitim Sitesi

Öğretmen Proje Toplantısı Nedir? Öğretmen Proje Toplantısı Hakkında Kısaca Bilgi

Öğretmen Proje Toplantısı Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Öğretmen Proje Toplantısı:

Her proje değerlendirmeden 1 gün öncesinde proje alan lideri öğretmenler tarafından yapılan toplantıdır. Projelerin aşamaları ile ilgili bilgi paylaşımı ve değerlendirme yapılır.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Davranış: 1. Bir tutumun, yaşama geçirilmiş ve alışkanlık edinilmiş halidir (behavior) 2. Organizmanın her hareketi ya da organizmanın etkiye karşı gösterdiği tepki.

    Etmen: 1. Birlikte ya da ayrı ayrı etkisini gösteren ve belli bir sonuca götüren güçlerden, koşullardan her biri. 2. Zekâ ölçümünde, uygulanan iki ya da daha çok sayıda testten elde edilen sonucu belirleyen ve etkileyen böylece ayrı test puanları arasında bağlılaşma sağlayan varsayımsal özellik, yetenek ya da yetenek öğelerinden biri.

    Aşama Sırası: 1. Önem ve değer bakımından giderek yükselen basamaklar dizisi. 2. Zihinsel, bedensel ya da toplumsal bakımdan aşamalı biçimde oluşan herhangi bir örgütlenme durumu.

    Bulunç: 1. Kişinin kendi niyetlerini ve eylemlerini ahlak açısından iyi ya da kötü olarak değerlendirmesi ve aynı zamanda doğruyu ve iyiyi yapma yükümünü de bilmesi. 2. Ahlak buyruklarının kaynağı olduğu sanılan ahlak itkilerinden ve inançlarından oluşan şey. 3. Ruhsal çözümlemede üstben'e (superego) verilen ad.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü