Eğitim Sitesi

Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Nedir? Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Hakkında Kısaca Bilgi

Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank:

Bu toz haznesi, içinde bakterilerin ve mantarların oluşmasını engellemek üzere küçük gümüş parçacıklarını kullanır. Böylece LG elektrik süpürgenizin içi de evinizin havası kadar temiz olur.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda): Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Favorite Course (Favori Program) Fonksiyonu: Favori kurutma programınızı ezberleyerek aynı programı sadece bir tek düğmeye basarak etkinleştirebilmenizi sağlar.

    WAP: WAP (Wireless Application Protocol - Kablosuz Uygulama Protokolü) özellikle WAP destekli cep telefonları için oluşturulmuş Web sitelerine erişim sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü