Eğitim Sitesi

Midi Patch-Bay Nedir? Midi Patch-Bay Hakkında Kısaca Bilgi

Midi Patch-Bay Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak Midi Patch-Bay:

Arada başka bir Midi arabirimi de almak koşuluyla Midi'li enstürmanları sequencer ya da bilgisayara giriş çıkış olarak bağlayan cihaz.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Interface (ara birim): Bilgisayarın bir bölümünden başka bir bilgisayara veya harici bir cihaza (printer, monitör veya modem gibi) bilgi iletişiminin kanalize edildiği yer. (ara birim)

    VERONICA: Nevada Üniversitesinde geliştirilmiş olan Veronica (Very Easy Rodent Oriented Net-Wide Index to Computerized Archives) binlerce gopher servisindeki her bir menü maddesini içeren devasal bir veritabanıdır. Devamlı güncellenen Vernonica veritabanı, birçok gopher menüsünden bulunabilir. Internet dahilindeki Gopher sitelerinin %99'unun kayıdı bulunan Veronica Gopher adresi arayanların ilk uğradıkları nokta olmakta.

    ISP: Internet Service Provider: Türkçe karşılığı:Internet Servis Sağlayıcı. Sık sık ISS olarak kullanılır. Internet'e kurumsal ve bireysel erişim hizmeti sağlayan kuruluşlara verilen addır.

    NOISE REDUCTION: Stüdyoda mevcut dip gürültüyü bastıran ya da kaybetmeye çalışan cihaz.Noise reduction: Bandın ses kanalındaki parazitleri gideren sistem.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü