Eğitim Sitesi

Köprü Aksesuarı Nedir? Köprü Aksesuarı Hakkında Kısaca Bilgi

Köprü Aksesuarı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Köprü Aksesuarı:

Ocağın üç ısıtma alanını birleştirerek ızgaraların ve büyük tavaların kullanımını kolaylaştıran, bir ocak üstü aksesuarı.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bluetooth: Farklı cihazların kısa mesafeler içinde bir ağ oluşturmasına imkân veren kablosuz radyo teknolojisi. Taşınabilir kablosuz cihazlar arasında kolay veri iletimi sağlayan teknoloji, yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip. Yeni çıkan bazı telefonlarda bu menzil 100 metreye kadar çıkmaktadır.

    iPod®-Ready: iPod'unuza kolayca bağlanacak ve müziğinizi yüksek kaliteli harici hoparlörlerle çalacak şekilde tasarlanmıştır.

    HSCSD: High Speed Circuit Switched Data (Yüksek Hızlı Devre Anahtarlı Veri) olarak da bilinen bu yazılım, veri transferini hızlandıran "bundling" (gruplandırma) sürecini etkinleştirir.

    Java: 1. Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş bir programlama dilidir. Java, kullanıcılara çevrimdışı kullanılmak üzere bağımsız uygulamaları indirme becerisini kazandıran lider bir mobil platformdur. 2. Platformdan bağımsız programlama dili. Mobil Telefonlar için geliştirilen versiyonu da bulunmaktadır(j2ME). Bu sayede başta oyunlar olmak üzere, java ile geliştirilmiş birçok uygulama uyumlu telefonlara indirilebilmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü