Eğitim Sitesi

Jet Soğutma Nedir? Jet Soğutma Hakkında Kısaca Bilgi

Jet Soğutma Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Jet Soğutma:

Daha hızlı dondurma işlemi için dondurucu bölmelerinden birine doğrudan soğuk hava pompalanır. Bu süreç, nemi ve besinleri yiyeceklerin içinde hapseder ve bu sayede yiyeceklerin tazeliklerini daha uzun süre korumalarını sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Kapasite: Nem alıcının kapasitesi 24 saatteki pint (0,473 lt) cinsinden ölçülür. Bunu belirleyen iki faktör vardır: Nemi alınacak alanın büyüklüğü ve nem alma işleminden önce alanın sahip olduğu koşullar.

    Link: Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

    Batarya: Kablosuz telefonların güç kaynağı. Kablosuz telefonlar ve iletişim cihazlarında, nikel kadmiyum, nikel metal hidrid ve lityum iyon gibi, yeniden şarj edilebilir bataryalar kullanılır. (Battery)

    CIF: Ortak Değişim Biçimi. CIF Kamera, küçük boyutlu bir telefondaki bütünleşmiş kamera modülüdür. 352x288 piksel çözünürlüğünde fotoğraflar çeker. CIF Görüntüler hafızada görece daha az yer tutar ve telefonun ekranındaki görüntü kalitesi iyidir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü