Eğitim Sitesi

IM Nedir? IM Hakkında Kısaca Bilgi

IM Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak IM:

Instant Messaging (Anında Mesajlaşma) olarak da bilinen bu iletişim aracı, kullanıcıların cep telefonunun ekranı üzerinden yazılan mesajlarla süreğen bir sohbet gerçekleştirmelerini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Görüntü İşleme Yazılımı: Özellikle yüksek çözünürlüklü yayınlarda, kontrast, keskinlik, resim derinliği ve renk üretimi gibi konularda daha iyi sonuç almak için geliştirilmiş bir teknolojidir… Sadece açıp/kapatılabiliyor. Antenden televizyon yayını ya da VCD gibi düşük kalite görüntülerde kullanılması çok büyük anlam ifade eder.

    Bluetooth®: Bluetooth özellikli televizyonlar, fotoğrafları Bluetooth özellikli aygıtınızdan kablosuz olarak televizyona aktarmanızı ve bluetooth özellikli kulaklıklarla TV'yi dinlemenizi sağlar.

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü