Eğitim Sitesi

GIF (Graphics Interchange Format) Nedir? GIF (Graphics Interchange Format) Hakkında Kısaca Bilgi

GIF (Graphics Interchange Format) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak GIF (Graphics Interchange Format):

Grafik dosyalarını sıkıştırmak amacıyla Compuserve tarafından yaratılmış bir grafik formatıdır. Web dökümanlarında sık sık kullanılır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    3D Gözlük: Üç boyutlu olarak düzenlenmiş bir yayını izlemek için kullanılan ek aparattır. Normal üç boyutlu yayın bu gözlük olmadan normal yayın gibi dahi izlenemez.

    Kablosuz Hoparlörler: Hoparlör kablolarını ortadan kaldırır. Böylece hoparlörlerin yerleştirilmesinde daha fazla özgürlük ve esneklik sunar.

    HSCSD (High Speed Circuit Switched Data): Yüksek Hızlı Devre Switch'li Veri. Bir GSM ağında devre-switch'li verinin yüksek hızlı iletimini sağlayan bir transmisyon metodu. Özel terminaller gerektiren HSCSD, 14,400 bit/saniye hızla çalışan iki GSM kanalının toplam 28,800 bit/saniye hızda çalışmasını sağlayabilir.

    Telefon Müzik Çalar: Telefonunuzun müzik çaları aracılığıyla müzik zevkinizi her yere taşıyabilir ve MP3 gibi dijital müzikleri tam stereo olarak dinleyebilirsiniz. Bazı modeller bir FM vericisini veya profesyonelce ayarlanmış grafik ekolayzeri de içerir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü