Eğitim Sitesi

Erteleme Fonksiyonu Nedir? Erteleme Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

Erteleme Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Erteleme Fonksiyonu:

Bu yararlı özellik, bir programı 3 ila 19 saat sonra bitecek şekilde ayarlamanızı sağlayarak büyük bir kolaylık sunar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Kayıt Sıklığı: Dijital bir TV kaydedicisi, sabit disk sürücüsünün boyutu ne kadar büyük olursa, favori programlarınızı (daha eski kayıtlarınızın silinmesine gerek olmaksızın) o kadar sık kaydedebilir ve depolayabilir.

    MEID: Mobile Equipment Identifier (Mobil Cihaz Tanımlayıcı), CDMA mobil aygıtların üzerinde bulunan ve yetkilendirme amacıyla kullanılan, yalnızca tek aygıtta geçerli olan kimlik numarasıdır.

    Parlaklık (Brightness): Görüntüdeki tüm resmin toplamdaki ışık seviyesine parlaklık denir. Parlaklık kontrolü ile bir resmi daha parlak ya da pastel hale getirebilirsiniz. Ancak kontrast ve beyaz seviyesi kontrolü ile beraber değerlendirildiğinde; parlaklık ayarı, en iyi görüntünün siyah seviyesini dengelemek için kullanılır.

    Fransız Kapılı Buzdolabı: Fransız kapılı (merkezden iki yana açılan çift kapılı) buzdolapları, kapılar için çok fazla zemin alanı gerektirmediklerinden, her boyda mutfak için mükemmeldir. Dondurucu çekmecesi buzdolabı bölümünün altına monte edilerek donmuş gıdalara kolay erişim sağlanmıştır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü