Eğitim Sitesi

Dijital Çoklu Sensörler Nedir? Dijital Çoklu Sensörler Hakkında Kısaca Bilgi

Dijital Çoklu Sensörler Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dijital Çoklu Sensörler:

Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrolleri otomatik olarak ayarlayan birkaç sensöre sahiptir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bluetooth: Farklı cihazların kısa mesafeler içinde bir ağ oluşturmasına imkân veren kablosuz radyo teknolojisi. Taşınabilir kablosuz cihazlar arasında kolay veri iletimi sağlayan teknoloji, yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip. Yeni çıkan bazı telefonlarda bu menzil 100 metreye kadar çıkmaktadır.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    USB 2.0: USB bilgisayarlar ve çevre aygıtları (monitörler, yazıcılar ve optik sürücüler gibi) arasında en çok kullanılan bağlantı formatıdır. USB 2.0 daha hızlı veri transferlerine imkan verir.

    Digital Crystal Clear (Dijital Kristal Netlik): Görüntü kalitesini dijital olarak uygun değer (kontrast, renk ve keskinlik) seviyelerine göre ayarlayan ve optimize eden bu özellik sayesinde filmlerinizi sinemada izlediğiniz hissine kapılacaksınız.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü