Eğitim Sitesi

Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Nedir? Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı:

Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Ev Sineması Sistemi: Bir DVD oynatıcı, dijital alıcı, 5.1 kombo hoparlör ve AM/FM radyo içeren güçlü bir entegre eğlence sistemiyle oturma odanızı bir ev sinemasına dönüştürün.

    DSL (Digital Subscriber Line): Dijital Abone Hattı. DSL ve xDSL telefon hatlarını kullanıldığı tüm genişbant metodları kapsar.

    Bar Tipi Telefon: Bu popüler telefonlar, isimlerini İngilizce çubuk çikolata veya şeker anlamına gelen "candy bar" görünümlü şekillerinden alır. Kolay erişimli düğmeler ve çarpıcı bir ekran bu telefonların popülerliğini artırmıştır.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü