Eğitim Sitesi

Call Hold Nedir? Call Hold Hakkında Kısaca Bilgi

Call Hold Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Call Hold:

Çağrı Bekletme. Abonenin, konuştuğu aboneyi bekletmeye alarak başka bir çağrı yapabilmesi özelliğidir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    İndüksiyon Isıtma: Elektromanyetik enerji üreterek enerjiden tasarruf eden ve rakipsiz hızda ısıtan ocak üstü teknoloji.

    Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda): Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

    High Definition (HD): “Yüksek çözünürlükteki görüntü” olarak tanımlanabilir. HD görüntülerin çözünürlüğü (dolayısıyla detayları) SD görüntülerden daha yüksektir. Bunun neticesinde, HD uyumlu olan (yani yüksek çözünürlüklü) televizyonlarda ve monitörlerde izlenen HD görüntüler, SD yayınlara göre daha yüksek detay sunar ve görüntünün derinliği, keskinliği daha fazla, renkleri daha canlı olacaktır. HD görüntüler 1280×720 (720p) çözünürlükte olabileceği gibi, 1920×1080 (1080i/1080p) çözünürlükte de olabilir. Bu fark, alacağımız görüntü kalitesi ve tercih etmemiz gereken televizyon üzerinde etkili olacaktır.

    Surround Mod: Gelen sesin niteliğine göre surround (çevreleyen) ses yaratılmasına olanak verir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü