Eğitim Sitesi

CPL (Cost Per Lead) Nedir? CPL (Cost Per Lead) Hakkında Kısaca Bilgi

CPL (Cost Per Lead) Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak CPL (Cost Per Lead):

Form-Üye başına maliyet.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Sharpness: Videoda keskinlik ayarı, görüntüdeki hatları keskin gösteren suni netlik ayarı. Bu düğme hatların yumuşatılması ve görüntüye romantik bir hava verilmesi için de kullanılır.

    INTERLACED GIF'LER: Normal bir GIF resmi HTML sayfası yüklenirken yukarıdan aşağıya doğru yüklenir. Eğer GIF veya JPEG formatındaki resminiz "Interlaced" özelliğine sahipse. HTML sayfanız yüklenirken kademe kademe, çözünürlüğü gittikçe artarak görülecektir. Böyle GIF dosyaları kullanıcıya, dosya daha hızlı yükleniyormuş hissi verir. (Aslında daha hızlı yüklenmez, sadece bir göz yanılmasına neden olurlar.) GIF'lerinizi bu formatta kaydetmeniz aynı zamanda kullanıcıya nasıl bir resmin yükleneceğini önceden bilme şansı verir.

    Digital (Sayısal): Ses, görüntü, bilgisayar verisi ya da diğer bilgiler için işlemleri yapmak veya ikilik (sıfır veya bir) sinyalleri iletmek için voltaj, frekans, genlik, zaman vb. ayrık değişkenleri kullanan bir yöntem.

    FPU: (Floating Point Unit. Kayan Nokta Ünitesi.) CPU üzerinde bulunan ve çok hassas işlemlerin yapılmasında görev alan ünite.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü